​Brug for en VVS-installatør?

Ring nu på 75 88 34 25

Jordvarme er en af de billigste opvarmningsformer

Din Blikkenslager & VVS i Bredsten nær Vejle og Billund leverer og installerer jordvarme i huse. Jordvarme er især blevet populært ved nybyggeri eller store totalrenoveringer, hvor haven alligevel bliver ødelagt.

​Alternativt kan vi lægge rørene i haven på et passende tidspunkt i løbet af året. Vi udfører også reparation og vedligeholdelse af jordvarme-pumper og jordvarme-installationer.

Du kan benytte dit centralvarmeanlæg til jordvarme

En tommelfingerregel ved jordvarme er, at haven skal være dobbelt så stor som det rumareal, der skal opvarmes.

​Desuden bør huset være velisoleret, eftersom jordvarme-pumper ikke kan opvarme radiatorvandet til mere end omkring 40-50 grader. Vand fra fjernvarme er typisk helt oppe på omkring 60-70 grader.

​Dertil kommer, at radiatorerne skal være store nok, men det kan typisk løses med en ekstra radiator eller en større radiator i dagligstuen.

Jordvarme kan med andre ord kobles til det oprindelige centralvarmeanlæg, herunder det vandbåren radiatorsystem og brugsvandsopvarmningen.

​Fordelen ved jordvarme er de store energimænger, som ligger i de øvre jordlag, og som kan holde vinteren over. Der er ganske enkelt tale om gratis energi, om end varmepumpen naturligvis bruger elektricitet.

​Skriv til os

Send os en besked eller et spørgsmål, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt - Det er helt uforpligtende!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Randbøldal VVS ApS. Vi kan drøfte dine behov og din nuværende varmeløsning, ligesom vi gerne vejleder om de forskelle løsninger inden for jordvarme. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 75 88 34 25, eller du kan sende en e-mail til ib.vvs@pc.dk.

​Firmaoplysninger

​Randbøldal VVS ApS

CVR: 58468517

​​Her finder du o​s

​Kontaktoplysninger​

Telefon: 75 88 34 25

E-mail: ib.vvs@pc.dk