​Brug for en VVS-installatør?

Ring nu på 75 88 34 25

Jordvarme er en af de billigste opvarmningsformer

Randbøldal VVS i Bredsten leverer og installerer jordvarme for kunder i og omkring Vejle og Billund. Jordvarme er især blevet populært ved nybyggeri eller store totalrenoveringer, hvor haven alligevel bliver ødelagt, men vi kan sagtens lægge rørene i haven på et passende tidspunkt i løbet af året, hvor vi selvfølgelig går nænsomt til værks, og forsøger at passe så godt på din have, som det kan lade sig gøre. Vi udfører også reparation og service af jordvarme-pumper og jordvarme-installationer.

Hvad koster jordvarme?

Uden at kende til den pågældende opgave, er det svært at give eksakte priser på jordvarme. Et jordvarmeanlæg er en billig løsning, når det kommer til opvarmning, men den samlede pris for selve installationen af et jordvarmeanlæg hos dig, afhænger i høj grad af arealet der skal opvarmes samt andre relevante forhold.

En tommelfingerregel ved jordvarme er, at haven skal være dobbelt så stor som det rumareal, der skal opvarmes. Desuden bør huset være velisoleret, eftersom jordvarme-pumper ikke kan opvarme radiatorvandet til mere end omkring 40-50 grader. Vand fra fjernvarme er typisk helt oppe på omkring 60-70 grader. Dertil kommer, at radiatorerne skal være store nok, men det kan typisk løses med en ekstra radiator eller en større radiator i dagligstuen.

Jordvarme kan med andre ord kobles til det oprindelige centralvarmeanlæg, herunder det vandbårne radiatorsystem og brugsvandsopvarmningen.

Fordelen ved jordvarme er de mængder af energi, som ligger i de øvre jordlag, og som kan holde vinteren over. Der er ganske enkelt tale om gratis energi, hvilket reducerer dit samlede elforbrug markant, om end varmepumpen naturligvis bruger elektricitet.

​Skriv til os

Send os en besked eller et spørgsmål, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt - Det er helt uforpligtende!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Randbøldal VVS ApS. Vi kan drøfte dine behov og din nuværende varmeløsning, ligesom vi gerne vejleder om de forskelle løsninger inden for jordvarme, og sammenligner et jordvarmeanlægs egenskaber med f.eks. en luft-til-luft-varmepumpe eller en luft-til-vand-varmepumpe. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 75 88 34 25, eller du kan sende en e-mail til ib.vvs@pc.dk.

​Firmaoplysninger

​Randbøldal VVS ApS

CVR: 58468517

​​Her finder du o​s

​Kontaktoplysninger​

Telefon: 75 88 34 25

E-mail: ib.vvs@pc.dk