Montering af varmepumpe udføres professionelt​

Går du med overvejelser om af få foretaget en montering og installation af varmepumpe hjemme hos dig? Det bliver mere og mere udbredt med varmepumper i danske huse og fritidshuse. Den primære årsag er, at de er billige i drift, fordi de omdanner energi i luften eller i jorden til varme.

Hos Randbøldal VVS i Bredsten, tilbyder vi kompetent levering, installation og montering af varmepumpe hos kunder i og omkring Vejle og Billund. Derudover tilbyder vi regelmæssig vedligeholdelse og service på varmepumpe, så du kan få glæde af den i mange år.

Hvad koster en varmepumpe?

Der findes forskellige priser på varmepumper, da det afhænger af flere elementer såsom energimærkning, størrelse og type. Det er derfor ikke muligt at give en eksakt pris på montering af varmepumpe hos dig, uden at kende til dine ønsker og krav. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for råd og vejledning, så vi kan finde den varmepumpe der passer til netop dit behov.

Grundlæggende finders der tre løsninger, inden for montering af varmepumpe:

Jordvarme er billig i drift, men kræver, at haven er stor nok, samt at man accepterer, at den bliver gravet op. Dertil kommer, at radiatorerne også skal være store nok.

Luft-til-vand-varmepumper er ofte en oplagt løsning, og denne form for varmepumpe kan ofte spare op til omkring 50 % på varmen i forhold til et oliefyr.

Fordelen er, at disse varmepumper er nemme at montere i et hus, hvor der er centralvarme. Luft-til-vand kan ligesom jordvarme håndtere både rumopvarmning og brugsvandsopvarmning.​

​Skal vi kontakte dig?

Send os en besked eller et spørgsmål, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt - Det er helt uforpligtende!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Luft-til-luft-varmepumper er primært beregnet til rumopvarmning, og de behøver ikke vandbårne radiatorer.

Derved er de velegnede til huse, hvor der er elvarme, eller hvor man vil undgå vandbårne radiatorer. Det gælder især sommerhuse, men flere og flere helårsboliger får også den løsning.

Få tilbud på montering af varmepumpe i din bolig

Du er velkommen til at kontakte os hos Randbøldal VVS ApS for at få løsningsforslag og et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe i dit hjem.

Du kan ringe til os på telefon 75 88 34 25, eller du kan skrive til os på info@randboldalvvs.dk.

Anmeldelser fra kunder

​Vores kunder har givet os 4,7/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Google

​Firmaoplysninger

​Randbøldal VVS ApS

CVR: 58468517

​​Her finder du o​s

​Kontaktoplysninger​