Solfanger til fladt tag
Anlægsserien WTS-F2 blev udviklet specielt til montering oven på taget og til fladt tag. Denne solpanelserie er særligt velegnet til store solvarmeanlæg, men naturligvis også til mindre anlæg til opvarmning af brugsvand. Panelerne fastgøres oven over taginddækningen ved hjælp af stabile tagkroge, som kan indstilles.
WTS-F2
Serien WTS-F2 egner til særdeles godt til bygninger med et stort varmtvandsbehov som f.eks. hoteller, sportsanlæg, boligejendomme samt til varmeanlæg, der suppleres af solvarme. Med de integrerede hydraulik-ledningsforbindelser spares tid og penge, og det er muligt at sammenkoble op til ti paneler i en række.
 
Installation kan gennemføres på kun få timer ved hjælp af de effektive tilbehørsdele. Hvis taghældningen ikke er optimal, kan solfangerorienteringen tilpasses og forbedres via standerne. Standerne er udført i aluminium og kan tilpasses individuelt, er vejrbestandige og korrosionsbestandige og står stabilt.
 
Fleksibel i anvendelse
Weishaupt solvarmepaneler er specielt velegnede som supplement til eksisterende varmeanlæg eller som en del af et nyt varmeanlæg. De kan installeres sammen med forskellige typer varmtvandsbeholdere - med Weishaupt Energibeholder (WES 660 eller WES 910) som supplement til et varmeanlæg og med den bivalente varmtvandsbeholder WASol for opvarmning af brugsvand via solvarme.
 
Lang levetid
For at kompensere for materialeudvidelser som følge af temperaturpåvirkninger bliver der ved sammenkobling af flere paneler monteret specielle kompensatorer. Dette forlænger levetiden betragteligt og forbedrer driftsikkerheden.
 
Solid konstruktion
Den sammensvejste alu-ramme er klæbet sammen med solfangerglasset med et materiale, som forbliver elastisk. Det højselektive lag på absorberen udnytter også det diffuse sollys.
 
Gode muligheder for tilskud
Kontakt Randbøldal VVS ApS for yderligere information omkring tilskud.
Solfangerfelt med WTS-F2.
Snittegning af WTS-F2
Send forespørgsel vedr. produkt: WTS-F2 - fladt tag

​Firmaoplysninger

​Randbøldal VVS ApS

CVR: 58468517

​​Her finder du o​s

​Kontaktoplysninger​