Solfanger til indbygning i taget
WTS-F1
Weishaupt solfangere til indbygning i taget bliver en integreret del af taget. I stedet for taginddækningen bliver solfangerne monteret direkte på spærene. På denne måde kommer de til at passe perfekt ind i husets arkitektur.
Fleksibel i anvendelse
Weishaupt solfangere egner sig både som supplement til eksisterende anlæg og til installering sammen med et nyt varmeanlæg. De kan installeres med forskellige varmtvandsbeholdere fra Weishaupt - som supplement til et varmeanlæg med en Weishaupt Energibeholder (WES 660 eller WES 910) eller for opvarmning af brugsvand med den bivalente beholder WASol.
 
Høj energiudnyttelse
Weishaupt solfangere udnytter både det direkte og det diffuse solindfald. For supplering af rumopvarmningen af et boligareal på ca. 120 m² er det nødvendigt med fire solfangere på hver 2,5 m². Drejer det sig alene om opvarmning af brugsvandet til en husstand på tre personer, er det tilstrækkelig med to solfangere.
 
Avanceret teknik
Overfladen er belagt med MiroTherm®, som er højselektiv og kan nyttiggøre selv diffus solindfald. Det særligt lysgennemstrængelige glas sikrer et solidt varmeudbytte.
 
Solid konstruktion
Den pulverbelagte overflade på den solide aluminiumramme giver et homogent helhedsindtryk og beskytter mod miljøpåvirkninger.
 
Lang levetid
Materialerne af høj kvalitet, den finjusterede teknik og den solide konstruktion giver problemfri drift i mange år.
 
Gode muligheder for tilskud
Kontakt Randbøldal VVS ApS for yderligere information omkring tilskud.
Solvarmestyringen WRSol koordinerer solfangerne og varmeanlægget.
Snittegning af WTS-F1
Send forespørgsel vedr. produkt: WTS-F1

​Firmaoplysninger

​Randbøldal VVS ApS

CVR: 58468517

​​Her finder du o​s

​Kontaktoplysninger​