Kondenserende gaskedel, WTC-GW K
Thermo Condens WTC-GW K
I Weishaupt Thermo Condens Kompakt er varmtvandsbeholderen integreret i produktet. Teknikken i denne kondenserende kedel er identisk med teknikken i den væghængte WTC-GW. Varmtvandsbeholderen af anbragt under kedlen.Ydelse fra 15 til 25 kW).
Kan installeres overalt
Med det elegante design, som passer ind alle steder, kan anlægget installeres overalt - i kælderen eller i boligen.

Innovativ lagdelingsbeholder
Den innovative lagdelingsbeholder i Weishaupt Aqua Power (WAP) giver en særlig høj varmekomfort.

Økonomiske alternativer
WTC Kompakt kan også leveres med en 100 liters varmtvandsbeholder med spiral-varmeveksler, Produktbetegnelsen er Weishaupt Aqua Integra.

Høj virkningsgrad
Lastmodulering, O2-regulering og varmevekslere i en aluminium/silicium-legering - alle dele i anlægget bidrager til et lavt energiforbrug. Den nominelle virkningsgrad svarer til 110% baseret på den nedre brændværdi og 99,1% baseret på den øvre brændværdi. Således opnåes det fysisk mulige. Derudover er strømforbruget yderligere reduceret med en energisparepumpe.

Lave emissionsværdier
På kedler fra Weishaupt betyder et lavere forbrug også lavere emission. Den standardmonterede SCOT-teknologi (O2-regulering) sørger for en konstant høj udnyttelse af energien og begrænset udledning af skadelige stoffer - også ved skiftende gaskvaliteter, f.eks. om sommeren og om vinteren.

Forskellige gasarter
Beregnet til naturgas, F-gas og tilladte biogasser (i naturgaskvalitet).

Støjsvag drift
På grund af den modulerende omdrejningsregulering af blæseren høres der næsten ingen støj fra kedlen.

Enkel betjening
Weishaupt Thermo Condens betjenes og indstilles via en mobil betjeningsenhed anbragt på kedlen eller på en væg. Der er mulighed for fjernbetjening og fjernservicering (f.eks. via internettet) via Weishaupt Kommunikationsmodul WCM-COM (option).

Transport og montage
Thermo Condens Kompakt leveres i to dele for at lette transporten og monteringen.

Lang levetid
Teknikken i Weishaupts kondenserende kedler er et resultat af erfaring og udvikling gennem mange år. Ved produktionen af brænderne anvendes kun de bedste materialer.

Alt fra samme leverandør
Weishaupt tilbyder en lang række tilbehørsdele. Alt lige fra aftræksrør til styringer leveres af Weishaupt og er tilpasset til hinanden.
Den pæne kompakt-unit.
Varmtvandsbeholder Aqua Power (WAP).
Send forespørgsel vedr. produkt: Thermo Condens WTC-GW K

​Firmaoplysninger

​Randbøldal VVS ApS

CVR: 58468517

​​Her finder du o​s

​Kontaktoplysninger​