Kondenserende gaskedel, WTC-GW
Thermo Condens WTC-GW
De kondenserende gaskedler fra Weishaupt udnytter næsten alt energien i brændstoffet og omdanner den effektivt til varme. Den energi, som går tabt i ældre kedelanlæg gennem røggasserne, bliver udnyttet i en kondenserende kedel, og dermed øges den nominelle virkningsgrad sammenlignet med lavtemperaturanlæg fra under 100 op til ca. 110%. Ydelse fra 15 til 60 kW)
Væghængte kondenserende kedler
At kedlerne kan hænges op på væggen sparer plads. De kan hænges op overalt i huset ved at gøre brug af de mange forskellige aftræksdele, f.eks. i tagetagen ved hjælp af et specielt aftræksrør uden at der er behov for en traditionel skorsten. Den kondenserende kedel kan også omdannes til en kompakt enhed (WTC-GW-K) ved at tilslutte en integreret vandvarmer.

Stort ydelsesområde
Kedlerne tilpasser ydelsen trinløst til det aktuelle varmekrav. Dette gælder både den mindste kedelstørrelse (4-15 kW) til villaer og op til kaskadeanlæg på op til fire kedler på hver 60 kW. Derudover findes den store gulvstående kondenserende gaskedel WTC-GB med ydelser op til 1200 kW (kaskade).

Høj virkningsgrad
Lastmodulering, O2-regulering og varmevekslere i en aluminium/silicium-legering - alle dele i anlægget bidrager til et lavt energiforbrug. Den nominelle virkningsgrad svarer til 110% baseret på den nedre brændværdi og 99,1% baseret på den øvre brændværdi. Således opnåes det fysisk mulige. Derudover er strømforbruget yderligere reduceret med en energisparepumpe.

Støjsvag drift
På grund af den omdrejningsregulerede blæser er der næsten ingen støj fra kedlen.

Lave emissionsværdier
På kedler fra Weishaupt betyder et lavere forbrug også lavere emission. Den standardmonterede SCOT-teknologi (O2-regulering) sørger for en konstant høj udnyttelse af energien og begrænset udledning af skadelige stoffer - også ved skiftende gaskvaliteter, f.eks. om sommeren og om vinteren.

Forskellige gasarter
Beregnet til naturgas, F-gas og tilladte biogasser (i naturgaskvalitet).

Enkel betjening
Weishaupt Thermo Condens betjenes og indstilles via en mobil betjeningsenhed anbragt på kedlen eller på en væg. Der er mulighed for fjernbetjening og fjernservicering (f.eks. via internettet) via Weishaupt Kommunikationsmodul WCM-COM (option).

Lang levetid
Teknikken i de kondenserende kedler fra Weishaupt bygger på erfaringer og udvikling gennem mange år. Ved produktionen af kedlerne anvendes kun de bedste materialer.

Alt fra samme leverandør
Weishaupt kan tilbyde mange tilbehørs- og aftræksdele. Uanset om det drejer sig om aftrækssystemer, varmtvandsbeholdere, hydraulikkomponenter, styringer, solfangerpaneler, opvarmning af brugsvand eller supplement til opvarmningen kommer alle enheder fra samme leverandør.
Weishaupt Thermo Condens WTC-GW.
Gennemtænkt konstruktion i de bedste materialer.
Send forespørgsel vedr. produkt: Thermo Condens WTC-GW

​Firmaoplysninger

​Randbøldal VVS ApS

CVR: 58468517

​​Her finder du o​s

​Kontaktoplysninger​